Agnes, Skansenkronan II

2010-07-27 / Kommentarer 8 / 21:25:39

Alldeles för likt gårdagens inlägg, med blå himmel, sol, gräs och blommor men jag kunde inte riktigt bestämma mig. Tyck till!

Agnes, Skansenkronan I

2010-07-26 / Kommentarer 6 / 15:51:45


Idag fotograferade jag den underbart vackra Agnes, en "vårfotografering" jag givetvis tänkte göra i våras, vilket inte blev av. Men nu äntligen blev några bilder tagna, mitt i högsommaren. I vintras såg det ut så här. Trots det skarpa dagsljuset blev det ändå okej resultat tycker jag, vad tycker ni? Mer fotografier kommer tillkomma...

Utkletat smink/raven

2010-07-23 / Kommentarer 6 / 22:44:36//De senaste dagarna//
När staden får besök av människor från hela jorden - fotbollslirare som går på svettiga discon, går jag till biblioteket och tar med mig en 5-kilos kasse hem, med tio tjocka böcker i, men som snarare verkar väga 35 kilo; Pratar länge med en underbar, trevlig bibliotikare. Vi diskuterar bokomslag och författarnamn; Ser en död gråsparv ligga mitt på en trottoar, synlig för alla och envar. Ögonen oseende och grå, med mina ögon gör det ont att se; Sitter längs kanalen och har intima samtal och framtidsplaneringar om vi två som unga, eleganta damer i Paris med en nära vän; Fäller ängsliga tårar, eller en bättre defintion: floder, i en mörk skog en sen kväll. Kramar fasta handslag; Får ett brev sänt från USA med ett innehåll som tills vidare viskar om en annan värld.

Nike

2010-07-19 / Kommentarer 11 / 21:28:23


På bilderna syns Nike Norin.

Jag önskar verkligen jag hade lite mer ork/lust/vilja att blogga, för kul, det tycker jag ju att det är. Imorgon skall jag lämna in två rullar film och jag har inte den blekaste ifall det kommer bli något alls. Hoppas i så fall uppdatera analogt om det blir något fint, och när jag fått tillgång till en någorlunda bra scanner.

(Förresten skulle jag gärna vilja fotografera någon. Bor du i Göteborg kan det vara ganska så fritt fram! Hm, inte för att jag tror någon kommer att nappa men det är värt ett försök!)

I rymden finns inga känslor

2010-07-14 / Kommentarer 5 / 20:52:48

Igår såg jag I rymden finns inga känslor för första gången. Den överträffade till och med allt fint jag någonsin hört om den. Den var så himmelskt tjusig; första gången på riktigt länge som jag skrattade högt, rakt ut. Så himla värd att se!

Sommarbilder

2010-07-05 / Kommentarer 9 / 01:43:26Äntligen, äntligen är min kamera tillbaka! Mer fotografier kommer snart dyka upp...

RSS 2.0